For danske Kunder

Du ønsker at gøre din virksomhed kendt på det tyske marked? Du ønsker at tiltrække tyske kunder? Du ønsker at bringe dine produkter til det tyske marked? Jeg hjælper dig!

Jeg oprettet hjemmesider på tysk og optimere den til søgemaskiner. Derudover laver jeg hele tyske PR i din virksomhed. Disse omfatter oprettelse af pressemeddelelser og offentliggørelse af pressemeddelelser på internettet. Tysk produkt information skaber vi for dig og bekymre sig også om oversættelse til tysk. Hele vores organisation er tilpasset til tyske virksomheder og er derfor en ideel samarbejdspartner, når det gælder om at tiltrække nye kunder på det tyske marked. Jeg skaber en komplet e-mail-kampagne for dine tyske kunder og integrere hensigtsmæssige adresselister. Desuden skaber jeg nyhedsbreve på tysk sprog og tysk producere kundeemner til dig. Jeg rådgiver dig og give dig hjælp. Carina Tietz er den rigtige partner for tyske tjenesteydelser i Danmark.

Jeg er tyske journalist, og havde 6 år en kontor i Jamohuset i Glyngøre. Nu bor og arbejder jeg overalt i verden.
Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.